Típus:
Ártól:
Település:
Árig:
Állapot:
Azonosító:
Rendezés: Véletlenszerü (random)
 
Rendezés: Legújabb
 
Rendezés: Legolcsóbb
 
Rendezés: Legnagyobb alapterület
Nagykanizsa, Cserfői hegy, zártkert
Nagykanizsa, Cserfői hegy, zártkert - Zártkerti ingatlan olcsón eladó Nagykanizsán.
2.200.000 Ft.
Zala megyében, Nagykanizsa Vajda cserfő zártkerti ingatlan eladó. www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Pipa hegy, zártkert
Zalaegerszeg, Pipa hegy, zártkert - Eladó zártkerti ingatlan Zalaegerszegen Pipahegyen. www.dashaus.hu
4.999.999 Ft.
Zalaegerszegen végig aszfaltos úton megközelíthető, sík, valamint enyhén lejtős, széles területen fekvő, panorámás zártkerti ingatlan, hétvégi ház eladó. www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Ságod, telek
Zalaegerszeg, Ságod, telek - Zalaegerszegen Ságodban épitési telek eladó
6.300.000 Ft.
Zala megyében, Zalaegerszegen Ságodban Telek eladó a Zalaegerszegi AquaCity Vízicsuszda - és Élményparkkal szemben. www.dashaus.hu
Hévíz, családi ház
Hévíz, családi ház - Eladó családi ház Hévizen Zala megyében. www.ingatlanheviz.hu
51.990.000 Ft.
Zala megyében, Hévíz egyik legkedveltebb, legszebb utcájában, hévízi tófürdő közelében teljesen felújított többszobás 160 m2-es családi ház eladó, Zala megyében. www.ingatlanheviz.hu
Zalaegerszeg, Landorhegy, családi ház
Zalaegerszeg, Landorhegy, családi ház - Eladó több funkciós ház ingatlan Zalaegerszegen. www.dashaus.hu
24.899.000 Ft.
Lehetőségek tárháza! Zala megyei, zalaegerszegi, belváros közeli tégla ház eladó. Az eladó ház és telek, akár még tovább bővíthető ház és telekvásárlással. www.dashaus.hu

Az év elejétől változtak az ingatlan, vagyoni értékű jog átruházásából származó jövedelemre vonatkozó szabályok - hívja fel a figyelmet az adóhatóság a honlapján. A tájékoztató szerint a magánszemélyek az ingatlanértékesítésből származó jövedelem meghatározásakor levonják a bevételből...
2019.01.21 18:40

Eladná Ingatlanát?

Szívesen segítünk Önnek is az eladásban.

ÚJÉVI AKCIÓ!

Amennyiben 2019.02.15-ig megbíz minket az ingatlana közvetítésével KEDVEZMÉNYES 2,5 % sikerdíjért dolgozunk - amennyiben csak ránk bízza az értékesítést - de minimum 250 eFt nettó a közvetítői díj. ( Nincs + ÁFA). 
A Kedvező Közvetítői díjunk ÁFA mentes, ezért még plusz 27% Áfa nem terheli Önt.
Eladóknál mi nem erőltetjük a kizárólagos szerződéseket.

A Zalaegerszegi, ZALA MEGYEI ingatlanok specialistái vagyunk.
2000-óta foglalkozunk ingatlanközvetítéssel, az egyik legrégebb óta aktívan működő ingatlanközvetítő vagyunk Zala megyében. 
Megbízási szerződésünk rövid, egyszerű, könnyen átlátható, nincs apró betű és NEM TARTALMAZ BÜNTETŐ KÖTBÉREKET.
Egyidejűleg nem dolgozunk túl nagy ingatlanállománnyal, és nem vagyunk seregnyien, ezért nálunk nem csak egy lesz Ön a sok eladó közül, a kevesebb ingatlan között nem veszünk el a részletekben
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének a tagjai vagyunk.
Ingatlan Videóval kiemeljük Ingatlanát megbeszélés szerint.

Miért minket bizzon meg Ingatlana eladásával? Bővebben....

 
Zalaegerszeg, Andráshida, sorház - Eladó sorházi jellegű lakás Zalaegerszegen. www.dashaus.hu
 
 
Zalaegerszeg, Andráshida, sorház
 
Zalaegerszeg, családi ház
Zalaegerszeg, családi ház - Eladó kétgenerációs ház Zalaegerszegen belváros közeli - www.dashaus.hu
5135601
- Jó állapotú
- 112 m2
- 5 szoba
- Fűtés: gáz (cirko)
24.499.999 Ft.
x
Zalaegerszeg, Egerszeghegy, zártkert
Zalaegerszeg, Egerszeghegy, zártkert - Eladó zártkerti ingatlan Zalaegerszegen Egerszeghegyen. www.dashaus.hu
5135586
- Átlagos
- 40 m2
- 1 szoba
- Fűtés: hagyományos (szén, fa, olaj)
3.999.999 Ft.
x
Das Haus friss hírei
Aktuális híreink

Jövőre is folytatódhat az ingatlanok drágulása, ugyanakkor az áremelkedés mértéke várhatóan az ideinél mérsékeltebb lesz - mondta az Ingatlan.com szakértője szombaton az M1 aktuális csatornán.A szakértő szólt arról is,hogy Budapest belvárosában már minden harmadik lakást külföldiek vásárolnak meg...
2018.12.29 19:23

Jövőre folytatódhat a lakossági lakáshitelezés bővülése, a felvett kölcsönök pedig egyre inkább az új építésű ingatlanok felé mozdulnak a használt lakások felől - mondta a BankRáció.hu oldal hitelszakértője szombaton az M1 aktuális csatornán.
2018.12.29 19:16

A BankRáció.hu hitelszakértője szerint nagy érdeklődést válthat ki a december elsejétől igényelhető bővített családi otthonteremtési kedvezmény (csok). Trencsán Erika az M1 aktuális csatornán hétfőn ezt azzal indokolta, hogy a 2017-2018-ban megkezdett építkezésekből származó ingatlanokat...
2018.11.19 13:36

Az első fél évben erős kereslet mellett jelentősen emelkedtek a lakásárak, éves szinten országosan 16,2 százalékkal, Budapesten pedig 20,2 százalékkal, ezzel a fővárosban emelkedett a túlértékeltség kockázata, az árak ugyanis meghaladják a makrogazdasági fundamentumok által indokoltat...
2018.11.15 20:43

 


Miért mi, ha eladná ingatlanát, vagy ingatlant vásárolna?

Tagjai vagyunk a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének.

Nálunk egy helyen, egyszerűen, gyorsan és biztonságosan mindent elintézhet, legyen szó ingatlanról, vagy lakáshitelről.

18 éves ingatlanközvetítői tevékenységünk garancia mind az eladó, mind a vásárló ügyfeleinkkel történő korrekt, felelősségteljes és biztonságos kapcsolatra.

Ingatlanirodánk 2000-óta végez ingatlanközvetítői tevékenységet, az egyik legrégebb óta működő Zalaegerszegi ingatlanközvetítő iroda 
Nagy ingatlanközvetítői, ingatlanforgalmazói tapasztalattal és széles kereső, ügyfélkörrel rendelkezünk.
A sok év alatt megtapasztaltuk és valljuk, hogy a mai ingatlanpiacon csak azok
a vállalkozások képesek hosszútávon sikeresen talpon maradni, melyek kiváló helyismerettel, helyi ingatlanpiaci ismerettel és kapcsolatrendszerrel bírnak saját régiójukban.

Ingatlan és hitelközvetítői tevékenységet végzünk magyar és külföldi gazdasági társaságok és magánszemélyek, tulajdonosok részére Zala megyében, Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Hévízen, Keszthelyen és környékén, Nyugat-Balatonon, valamint az Őrségben, Körmenden és környékén, Vas megye déli részén.

Kiváló informatikai hátterünk van, amely megbizható alapul szolgál az ingatlanhirdetéseink megjelenítéséhez.

Az ingatlan vásárlással, eladással kapcsolatos döntések nagy horderejűek és hosszútávra meghatározhatják egy család életét, a rossz döntések akár tönkre is tehetik azt. Az ingatlanügyek olyan terület, ahol az információ hiánya komoly anyagi hátrányt okozhat Önnek.

Naprakész ingatlanpiaci ismeretünkkel, helyismeretünkkel, kapcsolatrendszerünkkel, valamint szakmai tapasztalatunkkal segítünk Önnek.

Fő tevékenységi körünk a városi és falusi, külterületi és belterületi használt és új lakóingatlanok - akár befektetésre is - tégla építésű és panel lakások, kertes sorházak, egyszintes, többszintes, kétgenerációs családi házak, garzonok, házhelyek, építési telkek, apartmanok, nyaralók, üdülők, pincék, lakható hegyi hétvégi házak, külterületek, zártkerti ingatlanok közvetítése, de foglalkozunk garázsok, üzleti, vendéglátó, kereskedelmi és ipari ingatlanok közvetítésével is Zala megyében, főként Zalaegerszegen és környékén, Nagykanizsán, Hévízen, Keszthelyen és környékén, Nyugat-Balatonon, valamint az Őrségben, Körmenden és környékén, Vas megye déli részén.

Az értékesítés és a keresés során az ingatlanpiac széles forrását használjuk: személyes kapcsolatok, szakmai kapcsolatok, partner ingatlan irodák, nem hirdetett ingatlanok, diszkréten kezelt ingatlanok, internetes adatbázisok, közösségi média, stb. – “ Ingatlanban képben vagyunk!”

Eladná Ingatlanát?

Az eladóknál mi nem erőltetjük a kizárólagos ingatlanközvetítői megbízást, az apróbetüs szerződéseket. Ügyfeleinkkel átbeszéljük az igényeiket, nem iratunk alá átlagos emberek számára összességében nehezen értelmezhető, apró betűs szerződéseket. Nincsenek eltitkolt feltételek, rejtett költségek.
Segítünk a reális ingatlanpiaci ár kialakításában is.

Az egyszeri, alkalmankénti, drága lakás hirdetések helyett mi folyamatos jelenlétet biztosítunk Önnek az ingatlanpiacon.

Vásárlói igényeket tartalmazó adatbázisunkból akár napok alatt gyorsan komoly vevőre találhat.

Aktív ügyfélszűréses módszerrel közvetítünk a vásárlók igényeinek figyelembevételével, lehetőleg komoly potenciális vevőjelölteket viszünk ki, nem átjáró házzá téve az ingatlant.

Számos ingatlanközvetítővel együttműködünk helyben, a környéken és országszerte, pl. Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége ( MIOSZ), akik segítségével akár gyorsabbá is tehető az értékesítés. Ingatlanközvetítő partnereinken keresztül nemcsak magyar, hanem külföldi állampolgároknak, főként oroszoknak közvetítünk eladó városi és falusi ingatlanokat.

Figyelemfelkeltő ingatlan videót készítünk megbeszélés szerint, amivel az ingatlan kiemelkedik a hirdetés tömegből, mivel a videó kifejezőerejénél fogva az egyik legnagyobb hatású marketing kommunikációs eszköz, ezzel lehetőséget adva Önnek az átlagtól eltérő, hatékonyabb hirdetésre és gyorsabb ingatlanértékesítésre.

Hol hirdetünk?

18 éves ingatlanközvetítői tevékenységünk során megtapasztaltuk, hogy hol  és hogyan érdemes hirdetnünk az eladó használt és új építésű, kiadó ingatlanokat.
A hosszú évek során számos hirdetési lehetőséget kipróbáltunk és teszteltünk.

Megbízóink ingatlanait, valamint az ingatlan videókat a saját honlapjainkon kívül több nagy látogatottságú magyar, valamint megbeszélés szerint német és orosz nyelvű weboldalon, közösségi oldalakon és videó megosztó portálokon hirdetjük.

Az internetes keresőkben Zala megyei, Hévízi, Keszthelyi, Nagykanizsai, Zalaegerszegi ingatlanokkal, lakásokkal, építési telkekkel, sorházakkal, kertes családi házakkal kapcsolatos kulcsszavakra általában az első-második oldalak elején jelenünk meg, mivel honlapjaink a keresők számára relevánsak.

Amennyiben el szeretné adni ingatlanát, keressen minket és adja meg magának azt a lehetőséget, hogy az oldalainkra látogatók megtalálják nálunk lakását, családi házát, ingatlanát.

Oldalainkra magyarok, vidéki és budapesti, valamint külföldi érdeklődők is szép számmal látogatnak a világ számos pontjáról a kereső statisztikák szerint.

A keresletet és kínálatot párosítjuk, a keresőügyfeleknek kiajánljuk a megbízásban lévő ingatlanokat.
Ha Ön is eladná lakását, családi házát, területét, ingatlanát
, vegye fel velünk a kapcsolatot kötelezettség nélkül és tájékoztatjuk, hogy keresnek e nálunk olyan ingatlant, mint az Öné, így felgyorsítható az értékesítés.

Lakáshirdetés, eladás előtt keressen minket! 
Díjmentesen tájékoztatjuk az eladó ingatlana aktuális piaci értékéről.

„Én is tudom hirdetni a lakásom, ezért nincs szükségem ingatlanosra” halljuk sokszor ezt a gondolatot a tulajdonosoktól...
Nemcsak lakáshirdetéssel tudunk eladni, hanem több mással is!


Amennyiben nincs ideje, energiája és türelme az ingatlanértékesítéshez, a folyamatos telefonhívások fogadásához és fontos önnek a biztonságos adás-vétel keressen minket!

Megállapodás szerint természetesen a teljes szakszerű lebonyolítást is tudjuk vállalni.

A megbízás létrejöttét követően a www.dashaus.hu, www.ingatlanvideok.hu, www.nyitotthaz.hu céges oldalainkon és megbeszélés szerint további weboldalakon hirdetjük ingatlanát.
Egyedi Igény, megállapodás esetén akár külföldi, Orosz, Osztrák és Német weboldalakon is.

Mi Folyamatos jelenlétet biztosítunk Önnek az Ingatlanpiacon az alkalmi lakáshirdetések helyett, amikor is vagy észreveszik az Ön hirdetését, vagy nem a potenciális vevők.

Mivel szerezzük az igazi piaci előnyt?
Helyismeret, személyes és szakmai kapcsolatrendszer.


Számos ügyfélkapcsolatunkat, mint vevői, mint eladói oldalról ismeretségünknek, kapcsolatainknak és a bizalomnak köszönhetjük.
Érdeklődőink többsége elmondja a vételi igényét és annak alapján olyan ingatlant 
mutatunk, amilyenre valóban szüksége lehet.

Ezen ingatlanok közül jó pár lehet, hogy sehol sincs meghirdetve.

www.dashaus.hu domaint 2004-ben jegyezték be.

Ennek köszönhetőn az ingatlan eladók és vásárlók között nagy az ismertsége, valamint a google is előre sorolhatja.
Együttműködünk számos ingatlanközvetítővel a környéken és országszerte is, így gyorsabb lehet az ingatlan értékesítés.

Banki ingatlan?

Végrehajtás, 
Árverés alatt áll az ingatlana?
A Végrehajtó felvette már Önnel a kapcsolatot?


Ebben az esetben is keressen minket és amennyiben még lehetséges, segítünk az ingatlana értékesítésében.

Ingatlant vásárolna?

Ha eladó külterületi – zártkerti, lakhatásra, lakóház építésére is alkalmas, vagy belterületi használt, vagy új építésű lakást, sorházat, beton födémes családi házat, vagy akár stukatúr -os kádár kocka házat, építési területet, társasházi lakást -akár befektetésre is - keres, de nem talál az oldalunkon megfelelőt keressen minket, mert lehet a talonban Önnek tetsző otthon, vagy felkutatunk!

Számos ingatlanközvetítővel együttműködünk Zala megyei, Zalaegerszegi, Nagykanizsai, Hévízi, Keszthelyi és környéki,
Nyugat-Balatoni eladó ingatlanok tekintetében
, tehát igény szerint az ö kínálatukból is segítünk szakszerűen kiválasztani a megfelelő otthont, így nem kell számtalan ingatlanközvetítővel időpontot egyeztetnie, telefonálgatnia, hogy megtalálja a megfelelő otthonát.

Még nem, ill. máshol nem hirdetett ingatlan?
Akciós árú, Olcsó zalaegerszegi lakás? Alkalmi vétel?


Keressen minket, ha ingatlant vásárolna, mert időnként még nem 
hirdetett, ill. máshol nem hirdetett ingatlanokat is tudunk ajánlani, akár akciós, kedvező, olcsó alkalmi áron is, akár befektetésre is. „Előfordulhatnak olyan ingatlanok is, amelyek nem kerülnek fel az internetre”.

Vevőinknek az ingatlanközvetítési szolgáltatásunk díjmentes!

Felmérjük igényeit, így Ön időt, pénzt és energiát takarít meg. 

Megkönnyítjük Önnek az otthona megtalálását.
Honlapunkon feltüntetett ingatlan árak irányárak.

Ha bármelyik honlapunkon hirdetett lakás, ház, ingatlan megnyeri tetszését, tegyen rá vételi árajánlatot!

Amennyiben egy ingatlankereső az ingatlanpiac teljes egészéből szeretne választani, úgy kínálatunk megismerése kihagyhatatlan számára.

Ha megkívánja vásárolni az általunk hirdetett ingatlant, lakást, családi házat, építési telket, akár letéttel is, vagy foglalóval biztosíthatja a vásárlást.

Megbeszélés szerint rögtön ügyvédhez is fordulhatunk, aki elkészíti az adásvételi szerződést.

Egyasztalos kiszolgálást tudunk nyújtani, mindent megtalál egy helyen.

Lakáshitelt, vagy egyéb hitelt venne fel?

Lakásvásárlásra, vagy egyéb célra venne fel hitelt? Kedvezőbbre váltaná régi, drága hitelét?
Kamattámogatott és piaci hitelek, lakás takarékpénztári megtakarítások teljes körű, díjmentes ügyintézése irodánkban!
Segítünk a CSOK ( Családi Otthonteremtési Kedvezmény), régen, szocpol ügyintézésben is.
Energetikai Tanúsítványt, ingatlan értékbecslést csináltatna? Értékbecslőt keres? Lakásbiztosítást kötne?
Ügyvédre lenne szüksége?

Bízva a mielőbbi találkozásban, Üdvözlettel:

Sipos András Ügyvezető, ingatlanközvetítő
 


Zalaegerszegi használt lakáspiac helyzete, árak 2017 év vége és 2018 év eleje.

A zalaegerszegi ingatlanpiac az utóbbi években az ingatlan árak tekintetében soha nem látott magasságokba emelkedett.
A mai helyzetben vannak olyan vevők, akik szinte vadásznak egy jó áru lakásért, hiszen elég szűk jelenleg az eladó lakás kínálat. 
A nagy kereslet miatt egyszerűen nem tudjuk kielégíteni a lakás vásárlói igényeket. A jelenlegi lakáspiacon szinte minden típus kelendő bővebben....


Hol vállalunk főként ingatlanközvetítést Zalaegerszegen és környékén?

Alsójánkahegy, Andráshida, Bazita, Becsali, Belváros, Besenyő, Botfa, Budaivölgy, Cimpó hegy, Csács, Csács bozsok, Csácsi hegy, Ebergény, Egerszeghegy, Erzsébethegy, Gálafej, Gébárti tó környéke, Gévahegy, Gógánhegy, Jánkahegy, Kaszaháza, Kertváros, Kórház környéke, Landorhegy, Lukahegy, Neszele, Nekeresd, Ola, Öreghegy, Páterdomb, Pipahegy, Pózva, Rövidjánkahegy, Ságod, Szívhegy, Vasútállomás környéke - Alsójánkahegy - Bartók Béla u, Vakaroshegy, Vorhota. Aquacity, Termálfürdő környéki ingatlanok. Alsónemesapáti, Nemesapáti, Pethőhenye, Kisbucsa, Bocfölde, Sárhida, Csatár, Teskánd, Boncodfölde.

Keresünk Hévízen, Keszthelyen és környékén, Nagykanizsán ingatlanokat.

Amennyiben egyéb helyen és Zala megye kisebb településén van eladó ingatlanja, akkor is keresse irodánkat. Magyar és külföldi ügyfeleknek keresünk Zala megyei lakásokat, parasztházakat, házakat. 

Orosz ügyfeleknek újszerű állapotú, igényes, rendezett, felújított szép házakat, portákat.


Főként milyen falazatú és fűtés rendszerű lakásokkal, házakkal találkoztunk már ingatlanközvetítői tevékenységünk során, Zalaegerszegen és környékén, Zala megyében a teljesség igénye nélkül?


A városi lakások falazata lehet tégla, és alagútzsalus - qutinor beton falazatú, amely falazatot általában panelnak hívnak, de az alagútzsalu és a Panel nem ugyanaz. Zalaegerszegen a Kertvárosban és tudomásunk szerint Keszthelyen is találhatóak NO-Fines falazatú társasházak is. A családi házak falazata lehet tégla, vegyes tégla és tömés és kisebb részben Ytong, könnyűszerkezet és faház is. A lakások fűtés rendszere egyedi gáz konvektor, cirkó gázkazán és ház központi fűtéses radiátorfűtés, amely rendelkezhet egyedi hőmennyiség szabályozóval, mérővel is. Keszthelyen találhatóak távfűtéses lakások is. A családi házak fűtése lehet  egyedi gázkonvektoros, cirkó kazános, vegyes tüzeléses, amelyeket szokták kombinálni cserépkályhával, kandallóval is. Főként vidéki házaknál és hegyi hajlékoknál sok helyen hagyományos kályhát használnak az otthonok fűtésére. Előfordulhat elektromos és Hérafűtés rendszer is. 


További ingatlanos weboldalaink, ahol hirdetéseink megjelennek:

ingatlantv.tv - ingatlanvideok.hunyitotthaz.hu – ingatlankeszthely.hu – ingatlanheviz.hu 
Hiteloldalunk: 
hitelhaz.hu
Mobilnézet: Eladó ingatlan, családi ház, lakás Zalaegerszegen, Zala megyében
 


Das Haus Immobilien Kft. Minden jog fenntartva © 2004–2018 
dashaus.hu – Ingatlanközvetítés Zala megyében, Zalaegerszegen és környékén, Nagykanizsán és környékén, Hévízen, Keszthelyen és környékén, valamint Nyugat-Balatonon cégek
 és magánszemélyek, tulajdonosok részére. 

 

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.