Fotó, ami eladhatja lakását

Dübörög a 21. század. Az emberek nagy része már levegőt se tud venni számítógép és Internet nélkül. Ne csodálkozzunk, ha a lakást vásárlók 80%-a Interneten nézz körül először, ha új otthonba akar költözni, akik elsősorban fotók alapján válogatnak.

Mi jellemezi az Interneten kutató vevő jelölteket?
Két dolog érdekli őket, az irányár és a fényképek.

Milyen szerepe van a fényképeknek egy lakás hirdetésénél?
Talán ma már biztosan állíthatjuk, hogy egy nagyon jó kép felér egy nagyon jó csalival, ami segítségével a rekord nagyságú halat foghatjuk ki!

Tovább a teljes cikkre..

Forrás: ingatlan.blog.hu

 

Komment:

 

A jó kép elkerülhetetlenen a mai internetes világban az ingatlan hirdetésben. Az ingatlanközvetítői pályám elején történt az eset, amikor még fényképezőm sem volt, az eladó lakás tulajdonosa adott egy fényképet, amit az informatikusom felrakott az éppen akkor induló weboldalamra. Pár nap múlva belépett egy vevő az irodámba a kinyomtatott képet lobogtatva és mondta, hogy semmi más nem érdekli, csak ez a lakás. Még aznap este lefoglalózta az ingatlant. Azonnal megtanultam egy életre, hogy jó képek kellenek. A weboldalaim statisztikái is azt mutatják, hogy sokszorosan többször megnézik azt az ingatlant, ahol jó képek vannak, mint ahol nem, vagy nincs is. A képeken kívül segítség lehet egy ingatlan videó is. Itt látható egypár: http://www.ingatlantv.tv/videok.

 

Sipos András Ingatlanközvetítő

 

Eladó ingatlan, lakás, családi ház Zalaegerszegen

Ingatlan Zalaegerszeg

 

Lakáshitel, szabad felhasználású hitel, személyi kölcsön, hitelkiváltás

Hitel Zalaegerszeg

 

 

 

 


 

 

INGATLAN ÉS HITELVONAL: 92/326-369, 06/30/3140123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2004. szeptember 15. óta Ön a látogatónk