Az Év Ingatlangazdálkodója díjat kapott a TriGranit Management. 2013.05.17

 

Gazdaság-ingatlan-üzemeltetés-elismerés

A 2012-es Év Ingatlangazdálkodója díjat nyerte el a TriGranit Management Corporation (TGM), az elismerést Bukarestben adták át az Europa Property díjátadó ünnepségen csütörtökön - közölte a TriGranit az MTI-vel pénteken.
 

Tájékoztatásuk szerint a címet azok a délkelet-európai ingatlanfejlesztő és –befektető vállalatok, ingatlantanácsadó, bérbeadó ügynökségek, szakmai szolgáltatók, ügyvédi és építészirodák, ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalatok nyerhetik el, amelyek piaci hozzájárulása és széleskörű jelenléte, megújuló és minőségi ügyfélszolgálata, sikeres kereskedelmi teljesítménye meghatározó volt az adott évben.
A TriGranit közölte: a díj odaítélésekor a zsűri értékelte a TGM sikeres kiskereskedelmi, irodai, kulturális és szabadidős menedzsment tevékenyégét, valamint a régióban a közelmúltban elnyert számos új megbízatást.
A TriGranit Management Corporation 1994-ben jött létre, létesítménygazdálkodással és –üzemeltetéssel, vagyonkezeléssel foglalkozó, szervesen növekvő, kelet-közép-európai vállalat.
A cég által üzemeltetett kereskedelmi, irodai, kulturális, oktatási és szabadidős intézmények 1500 bérlője, a mintegy 60 millió látogatója a régió egyik legmeghatározóbb ingatlanüzemeltetőjévé tette a vállalatot.


Forrás: mti.hu

 

Eladó ingatlan, lakás, családi ház Zalaegerszegen

Ingatlan Zalaegerszeg

 

Lakáshitel, szabad felhasználású hitel, személyi kölcsön, hitelkiváltás

Hitel Zalaegerszeg

 

 

 

 

 

 


 

 

INGATLAN ÉS HITELVONAL: 92/326-369, 06/30/3140123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2004. szeptember 15. óta Ön a látogatónk