Pest megyében is 20 millióig vásárolhasson ingatlanokat az eszközkezelő. 2013.03.26

 

Egy, a parlamentnek benyújtott fideszes módosító indítvány lehetővé tenné, hogy Budapesten és a megyei jogú városokon kívül Pest megyében is 20 millió forintos értékhatárig vásárolhasson ingatlanokat a Nemzeti Eszközkezelő.
 

Talabér Márta (Fidesz) kedden, a Nemzeti Eszközkezelővel kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz beterjesztett indítványának indoklásában kifejti: Budapest agglomerációjában - elsősorban a Budapest közelsége miatt – magasak az ingatlanárak, így több egyébként jogosult család/háztartás nem tud élni a Nemzeti Eszközkezelő által biztosított lehetőséggel. A javaslat ezt szeretné orvosolni.
Az Országgyűlés elé a kormány terjesztette be azt a törvényjavaslatot, amely több ponton módosítja az eszközkezelőről szóló törvényt, hogy szélesítse azok körét, akik igénybe vehetik szolgáltatását. Egyebek között 5 millió forinttal, a fővárosban és a megyei jogú városokban 20 millió forintra, máshol pedig 15 millió forintra emeli azt a határt, amekkora összegig a Nemzeti Eszközkezelő segíteni tud a bajba jutott deviza-jelzáloghiteleseken.
 

 

Forrás: mti.hu

 

Eladó ingatlan, lakás, családi ház Zalaegerszegen

Ingatlan Zalaegerszeg

 

Lakáshitel, szabad felhasználású hitel, személyi kölcsön, hitelkiváltás

Hitel Zalaegerszeg

 

 

 

 


 

 

INGATLAN ÉS HITELVONAL: 92/326-369, 06/30/3140123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2004. szeptember 15. óta Ön a látogatónk