Zalaegerszeg befektetőbarát település minősítést kapott. 2013.05.30

Gazdaság-önkormányzat-befektetés
Zalaegerszeg befektetőbarát település minősítést kapott
Befektetőbarát településsé minősítette Zalaegerszeget a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) - jelentette be a helyi polgármester egy csütörtöki sajtótájékoztatón.
Gyutai Csaba (Fidesz) hozzáfűzte: a minősítést a fejlesztési területek előkészítettsége, a befektetők számára készített, szektorokra lebontott, prezentációkat, információs bázisokat is tartalmazó ajánló anyagai alapján kapta meg a város. Az önkormányzat szakértői ezenkívül mintegy 40 szolgáltatásból álló befektetés-ösztönző csomagot is készítettek.  
A minősítés eredményeként a befektető-vonzás érdekében a város aktívabb kapcsolatot építhet ki a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal. A tervek szerint valószínűleg irodát is nyit a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Zalaegerszegen, így közvetlenebb kapcsolat lesz a hivatal és a város szakemberei között.
A polgármester kiemelte: Zalaegerszeg számára fontos, hogy befektetők jelenjenek meg a városban, ehhez ideális helyszínt tudnak biztosítani az Északi Ipari Parkban.
Emlékeztetett arra, hogy Zalaegerszeg fő gazdasági partnerei között van a németországi Baden-Württemberg és Bajorország.
A HITA Befektetőbarát Településekért Programja a magyar vállalkozások külföldi piacra jutását segíti, valamint a külföldi cégek magyarországi betelepülését szolgálja. 2012 márciusában képzési program indult azzal a céllal, hogy elméleti és gyakorlati ismeretek átadásával felkészítsék a településeket a hazai és nemzetközi beruházások fogadására.

 

Forrás: mti.hu

 

Eladó ingatlan, lakás, családi ház Zalaegerszegen

Ingatlan Zalaegerszeg

 

Lakáshitel, szabad felhasználású hitel, személyi kölcsön, hitelkiváltás

Hitel Zalaegerszeg

 

 

 

 

 

 


 

 

INGATLAN ÉS HITELVONAL: 92/326-369, 06/30/3140123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2004. szeptember 15. óta Ön a látogatónk