Érdemes ingatlancserében gondolkodnom? 2011.01.24

Kérdés

El szeretném cserélni budapesti, lakótelepi lakásomat Zala megyei lakásra vagy kisebb házra, lehetőleg Keszthelyen vagy Zalaegerszegen. Ön szerint lehetséges egy ilyen csere?

Válasz

Elméletileg lehetséges a csere, de gyakorlatilag általában nehezebb, mint az eladás, mivel mindkét félnek tetszenie kell az ingatlannak, és az árban is meg kell tudni egyezni. A leírtak szerint azonban van rá lehetőség, mert lehetnek pl. olyanok, akik Budapestre akarnak munkahelyváltozás miatt költözni, vagy olyan szülők, akik a gyermeküknek lakást akarnak vásárolni Budapesten, albérlet bérlés vagy kollégiumi elhelyezés helyett, de az a kérdés, hogy pont rendelkezik-e olyan csereingatlannal, ami az Ön tetszését is elnyeri.

Éppen ezért én nagyobb esélyt látok az ingatlan értékesítésére, és utána másik ingatlan vásárlására, mint a cserére. Amennyiben nem tudja önállóan megoldani a problémáját, vagy ha már eladta az ingatlant és vásárolna helyette, keressen nyugodtan, elérhetőségemet a www.dashaus.hu oldalon megtalálja.

Sipos András Ingatlanközvetítő

Forrás: ingatlanmagazin.com

 

Eladó ingatlan, lakás, családi ház Zalaegerszeg

Ingatlan Zalaegerszeg

 

 

 

 


 

 

INGATLAN ÉS HITELVONAL: 92/326-369, 06/30/3140123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2004. szeptember 15. óta Ön a látogatónk